MENU

1. Etapp

Kaffi mat enger Auswiel u Kaffiskichelcher
Café et assortiment de mini-viennoiseries

2. Etapp

Courgetten Zopp mat Pinienkäeren an e Glas wäisse Wäin
Velouté de courgette et  pignons de pin grillés

3. Etapp

Pouletszalot mat Räis an e Glas Rosé
Salade de volaille et riz maison , gressini

4. Etapp

Kachkéis am Kichelchen –Rieslings Paschtéit – Marinéiert Crevette an e Glas Crémant
Kachkéis et moutarde – pâté au Riesling – Crevette marinée à la rouille 

5. Etapp

Schwéngs – Mignon am Speckmantel an e Gedrénks au Choix
Mignon de porc au manteau de lard accompagné de pommes de terre rissolées, Poêlée haricots verts, salade verte

Lasagne fir d’Kanner

6. Etapp

3 Zorte Berdorfer Kéis an e Glas Rouden
Assortiment de fromages ( Fromagerie de Berdorf )

7. Etapp

Drëpp vun den Tudorsgeeschter mat Knippchen
Goutte et praline

8. Etapp

Duo de mousses aux 2 chocolats

PORC, BOEUF ET LEGUMES CERTIFIES PRODUIT DU TERROIR.

Vins
Riesling M.N. Cep d’Or
Rosé Cep d’Or
Rouge Bessan Cabernet / Merlot Abrakadabra

Crémant
Crémant Cep d’Or brut